anneliihansson

Alla inlägg den 9 september 2012

Av Anne-Lii Hansson Gesar - 9 september 2012 23:03

Har suttit o kollat på en dokumentär om Mayaindianerna och deras kalender som tar slut 21 december 2012.

Medierna har juh förstorat upp allting om jordens undergång o all skit så mycket.

Så även om det inte händer nått det datumet så kommer juh sjuuukt många människor flippa ur totalt o gud vet vad som händer då.

Om jag inte minns helt fel så skulle ju jorden gå under förra året också.

Grejen är den att detta är alltså någonting som man har hittat på EN stentavla som EN mayaindian hade gjort i nån by. I en annan by inte så långt bort så har man hittat stentavlor som inte innehåller nån form av händelse av betydelse år 2012. 

Ingenstanns framgår det heller vad det är som ska hända år 2012. Kalendern tar slut (enligt EN man) ja, men vissa ledtrådar säger att deras gud ska återvända till sitt tempel det datumet. 

Men va faaaan...... om EN kristen tror på jesus återkomst och gör en kalender i en stentavla så är det väl inget ståhej i media om det???


Dessutom verkar dom inte vara särskillt smarta. De hade En vattenkälla för dricksvatten, och även att det rådde torka så valde dom att förorena vattnet med döda barnkroppar/offer. Not so bright!


En by tror att kalendern tar slut 2012, en annan by tror att den tar slut år 4770, en tredje by tror att det inte finns nått slut, bara en ny början. Alla tror olika. Så varför förstora upp det såhär mycket? Folk håller juh på att flippa ur totalt och har dödsångest. 

Känns som att ja, jorden kanske går under år 2012, men då tror jag att det är medias fel som har fått så många människor att flippa ur. Tänk vad härligt det skulle vara om inte internet och tv fanns =)

Ovido - Quiz & Flashcards